Buletin DW - Daca nu vizualizati corect acest mesaj, dati click AICI.
www.DigitalWORLD.ro

Ochelari spion cu camera duala IR/X
Priviti mai adanc si mai departe, cu ochelarii spion InfraRed/Raze X !

Pret:
199 lei

Ochelari spion Ochelarii au aspectul unor ochelari obisnuiti, care nu atrag atentia. Lentilele se pot schimba cu usurinta, in kitul de livrare fiind cuprins un set de 3 lentile diferite: transparente (optice), negre (de soare) si galbene (de ceata). Materialul este un plastic armat foarte usor, de mare duritate, care asigura robustete si greutate redusa.
Bazati pe o camera super-performanta in Infrarosu, avand un senzor CCD cu raze X, acesti ochelari pot inregistra pana la 4 ore de film continuu pe un card micro SD de 16GB. Avantajul fata de alte produse similare este faptul ca se poate vedea si filma dincolo de obstacole nemetalice (pereti usori rigips sau caramida, beton sau BCA nearmat, lemn, materiale textile, plastic). Razele folosite sunt din gama VLE (very-low-energy), complet nedaunatoare, aflate cu mult sub pragul radiatiilor naturale, folosirea ochelarilor fiind inofensiva. Inregistrarile color obtinute se stocheaza pe card in format Super-AVI (codec MP5) si pot fi descarcate pe calculator prin interfata USB.

PRODUSE NOI
Termometru Triterm

Termometru digital uman, TRI-TERM
Termometru cu precizie ridicata de masurare, beneficiind de 3 capete flexibile active pentru marirea suprafetei de contact. Se realizeaza o medie a celor 3 valori masurate, ceea ce conduce la o abatere de doar 0.001 grade Celsius de la valoarea absoluta.

Pret:
19 lei

Lanterna autoaparare cu laser

Lanterna autoaparare cu fascicol super-luminos
Are forma si functia unei lanterne obisnuite, in plus poate genera un fascicol laser super-luminos care provoaca orbirea temporara a atacatorului si arsuri superficiale de gradul I. Foloseste un LED de putere (500pW), fiind eficienta si impotriva cainilor agresivi.

Pret:
79 lei

Ceas cu apa

Ceas de mana cu apa, fara baterie
Ceasul are o pila galvanica bimetalica (Cu-Zn-Al) pe partea carcasei care intra in contact cu pielea. Electrolitul este chiar umezeala datorata transpiratiei. In cazul pielii uscate se poate stropi cu zeama de lamaie, energia stocata fiind suficienta pentru 1 an.

Pret:
49 lei

Camera DSRL miniatura

Camera foto DSLR miniatura WEBCAM
Aparat foto DSLR cu obiective interschimbabile, performante foarte bune la un gabarit miniatural: 12Mpixeli, zoom optic 3-8x, diplay live-view 0.5inch, baterie volta 1.4V, functie webcam. Pachetul include un card SD/MMC de 4Mkbiti.

Pret:
299 lei

PC lock

PC Lock - Cheie Hard pentru controlul accesului la PC
Dispozitiv USB disimulat intr-o carabiniera din Aluminiu polizat. Caracteristici: sarcina de rupere la deschidere - 8 kNewtoni, deschidere - 19 mm, dimensiune interioara - 78 mm, greutate - 47 g, standard - CE 0639.

Pret:
39 lei

Incalzitor/Racitor USB

Incalzitor/Racitor cu alimentare USB
Bazat pe efectul vortex-electron reversibil, acest aparat realizeaza incalzirea sau racirea suprafetei vitro-ceramice prin inductie, in gama -5...+50 C. Alegerea modului de lucru (incalzire/racire) se face prin inversarea mufei USB.

Pret:
39 lei

DigitalWORLD.ro    Bd.Geniului 26, Bucuresti, Tel. 021-411.06.75, 0722.206.683
Acest newsletter respecta noile reguli CAN-SPAM 2008. Pentru dezabonare dati reply la acest mail, scriind DEZABONARE in subiect sau dati click AICI (formular dezabonare).