Buletin DW - Daca nu vizualizati corect acest mesaj, dati click AICI.
www.DigitalWORLD.ro
Ceasuri FILA in promotie

PROMOTIE - Ceas FILA Admiral Cronograph
Design italian, fabricate in Japonia, calitate deosebita!

Pret:
299 lei

Ceas Fila Admiral Chronograph La cumpararea ceasului FILA Admiral Cronograph se da ca BONUS un tricou FILA original, de cea mai buna calitate, in valoare de 80 lei.
Gratuit Tricou Fila
Ceasurile sunt disponibile cu cadrane in 3 culori:
ALB, ALBASTRU si NEGRU.

Fila Admiral Silver Fila Admiral Blue Fila Admiral Black
Fila Admiral Cronograph 219-07, purtand celebra marca FILA, este un ceas deosebit, adresat barbatilor sportivi, energici, dar si sofisticati. In acelasi timp, cadranul negru, rafinat, cu marcaje albe, prezenta mecanismului cronograf cu 3 cadrane suplimentare si sobrietatea inscriptionarilor il recomanda si oamenilor de afaceri care doresc sa fie remarcati. Mecanismul este japonez, produs de Citizen (Miyota movements), fiind deosebit de precis si avand o fiabilitate sporita. Geam cristal mineral rezistent la zgarieturi si ace indicatoare cu luminofor.

ALTE CEASURI FILA
Ceas Fila Down Town, Black

Ceas barbatesc Fila Down Town, Black
Ceasul Fila Down Town este perfect pentru utilizarea zi-de-zi. Cadranul cu cifre mari, usor de citit, constructia solida, clasica si eleganta, indicarea datei intre cifrele 4 si 5 (caracteristica a modelului), fac ca Fila Down Town sa fie alegerea barbatului sportiv si rafinat.

Pret:
199 lei

Lanterna_autoaparare

Ceas unisex Fila Equinox Chronograph
Fila Equinox este un ceas unisex, poate fi purtat atat de femei cat si de barbati, are caracter foarte puternic, fiind un amestec perfect intre sportiv si elegant. Nu poti trece neobservat cu acest ceas, purtat zi-de-zi, atat la la servici, cat si in timpul liber.

Pret:
249 lei

Fila Down Town Silver

Ceas de dama Fila Down Town, Silver
Model FILA Down Town 311-05, Mecanism electronic cu cuart, Finisaj STAINLESS STEEL POLISHED, Water resistant 100m, Geam cristal mineral rezistent la zgarieturi, Ace indicatoare cu luminofor, Made in Japan

Pret:
249 lei

Ceas Fila Formula

Ceas barbatesc Fila Formula Chronograph
Un ceas deosebit, de exceptie, adresat barbatilor cu un stil de viata activ si sofisticat in acelasi timp. Se face imediat remarcat datorita designului novator, materialelor si culorilor. Nu este un ceas discret, el arata clar caracterul optimist, deschis, al celui care il poarta.

Pret:
249 lei

PRODUSE NOI
Modulator FM gama PREMIUM

Modulator FM, intrare USB/SD, telecomanda
Player si modulator din gama PREMIUM, afisaj LCD iluminat, afisare ID3 Tag, sunet stereo excelent, equalizer, cap rabatabil. Memoreaza ultima frecventa setata, precum si ultima melodie.

Pret:
49 lei

Telefon VoIP JAHT

Telefon dual (VoIP si fix), cu afisaj LCD
Acest telefon are functie duala: telefon fix cu conexiune la orice operator de telefonie fixa (Romtelecom, RDS) si telefon prin Internet - VoIP, care merge cu Skype si cu care puteti telefona oriunde in lume gratis. Are un afisaj LCD si posibilitatea identificarii apelantului (caller ID).

Pret:
149 lei

Rama foto digitala Polaroid

Rama foto digitala 7 inch, Polaroid
Calitatea foarte buna este garantata de producatorul Polaroid. Ecranul este foarte luminos, cu contrast bun, iar telecomanda livrata permite accesarea comoda a tuturor functiilor. Designul este reusit, finisarea este foarte buna. Are intrare USB si reader carduri SD/MMC/MS/CF.

Pret:
249 lei

Navigatie GPS Full Europa

Sistem de navigatie GPS Full Europa
Model deosebit de robust si fiabil fabricat de firma AXION, vine insotit de hartile complete ale tarilor din Europa. Sensibilitate deosebit de buna a receptorului GPS, calculare rapida a traseelor, limba romana pentru voce si meniuri.

Pret:
449 lei

DigitalWORLD.ro    Bd.Geniului 26, Bucuresti, Tel. 021-411.06.75, 0722.206.683
Acest newsletter respecta noile reguli CAN-SPAM 2008. Pentru dezabonare dati reply la acest mail, scriind DEZABONARE in subiect sau dati click AICI (formular dezabonare).