Buletin DW - Daca nu vizualizati corect acest mesaj, dati click AICI.
www.DigitalWORLD.ro

Adaptor telefonic pentru Skype VoIP
Vorbiti gratis prin Internet cu telefonul pe care-l aveti!

Pret:
59 lei

Adaptor VoIP Telefonia prin Internet se dezvolta continuu, beneficiind de atuul imbatabil al gratuitatii. SkyPal T-20 transforma telefonul fix pe care-l aveti in telefon prin Internet (VoIP), putand beneficia de toate facilitatile Skype de efectuare a convorbirilor. Este compatibil cu orice tip de telefon si cu orice operator de telefonie fixa. Avantajul adaptorului este acela ca, pentru a telefona prin Internet nu trebuie sa schimbati telefonul pe care il aveti.

PRODUSE NOI
Microscop optic

Microscop optic 100x/300x/600x
Setul microscop cu 33 piese combina un microscop optic normal cu iluminare cu un microscop cu oglinda reflectanta intr-un singur aparat, impreuna cu piesele necesare studiului didactic al lumii microscopice.

Pret:
89 lei

Trepied telescopic aluminiu

Trepied telescopic aluminiu
Greutate mica, dimensiune pliata redusa (38cm). Prezenta nivelei cu bula permite pozitionarea corecta fata de orizontala. Trepiedul are filet standard de montare, asa incat se potriveste la orice aparat foto sau camera video.

Pret:
59 lei

Player audio retea

Player audio retea wireless (Audio Bridge)
Cu acest dispozitiv wireless puteti reda muzica din reteaua wireless direct pe sistemul audio fara a fi nevoiti sa intindeti cabluri. Daca aveti un calculator puteti transmite spre sistemul Dvs. audio semnal fara sa aveti conexiune prin fire, ci wireless, la o inalta calitate.

Pret:
249 lei

Bec economic

Bec economic spirala 26W
Salvati 80% din consumul de energie! Consum: 26 W, Putere echivalenta: 120W, Durata de exploatare: 8000H

Pret:
9 lei

Bec cu LED-uri

Bec economic cu LED-uri, 220V, putere 2W
Consum deosebit de redus de energie si timp de viata foarte lung. Ideale in aplicatii de iluminare la interior sau exterior, acolo unde este necesara o lumina localizata, intensa, cu o putere consumata cat mai mica: holuri, nise, debarale, bai, veioze, scafe.

Pret:
29 lei

Neon rosu-verde-albastru

Neon decorativ Rosu-Verde-Albastru
Acest tub cu neon se alimenteaza cu 12V si poate fi folosit ca accesoriu pentru personalizarea carcasei calculatorului sau pentru decorarea masinii.

Pret:
49 lei

DigitalWORLD.ro    Bd.Geniului 26, Bucuresti, Tel. 021-411.06.75, 0722.206.683
Acest newsletter respecta noile reguli CAN-SPAM 2008. Pentru dezabonare dati reply la acest mail, scriind DEZABONARE in subiect sau dati click AICI (formular dezabonare).